Koca dayağı genç kadını hastanelik etti

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, alkollü koca eşini döverek hastanelik etti. Yeşim Şahiner(19), isimli kadın eve alkolü gelen kocası Ertaş Eren Şahiner (25) tarafından dövülerek hastanelik edildi. Kocasının uyuması üzerine durumu ailesine...

Google Haberlere Abone ol
Koca dayağı genç kadını hastanelik etti

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, alkollü koca eşini döverek hastanelik etti.

Yeşim Şahiner(19), isimli kadın eve alkolü gelen kocası Ertaş Eren Şahiner (25) tarafından dövülerek hastanelik edildi. Kocasının uyuması üzerine durumu ailesine telefonla bildiren kadın, yardım istedi. Eve gelen genç kadının anne ve babası, kızlarını baygın şekilde bulunca durumu 112 sağlık görevlilerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yeşim Şahiner, Yerköy Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. İlk muayenesinde yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerine morluk ve ısırık izleri tespit edilen Şahiner, eşinden iki yıldır şiddet gördüğünü belirtti. Kocasının sürekli kendisin dövdüğünü söyleyen Şahiner, şunları söyledi: "İki gün babamın evinde kaldım. İki gün sonra eşimi aradım gel beni eve götür dedim. Geldi beni eve götürdü. O gün akşam aradım eve gel çocuğa bak diye. Oda geleceğini söyledi. Gece saat 23.00’te içkili geldi. Eve girdikten sonra hiç bir şey sormadan etmeden beni dövmeye başladı. Çoğunlukla içkiliyken beni dövüyordu, normalde de dövüyordu. Kavga sonrası eşim benim telefonumu kırdı. Ben de eşim uyuduktan sonra onun telefonunu alarak ailemi aradım yardım istedim." dedi.

Genç kadınının babası Veli Metin ise ''Kızımın evine gittiğimizde kızımı binanın girişinde bulduk. Konuşamayacak yürüyemeyecek vaziyette idi. Bu olayı bizler bir senedir var biliyoruz, ama çocuğu var diye sesimizi çıkarmadık. Ama bundan sonra bu evlilik yürüyecek durumda değil.'' şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar