KMÜ'den evlilik okulu eğiticilerine kurs verilecek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, "Evlilik Okulu Eğiticilerinin Eğitimi Programı" düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
KMÜ'den evlilik okulu eğiticilerine kurs verilecek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, "Evlilik Okulu Eğiticilerinin Eğitimi Programı" düzenliyor. Karaman Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliğiyle açılacak okul, 6-29 Ocak 2014 arasında devam edecek.

Evlilik öncesinde aile, evlilik, çocuk eğitimi temel konularını kapsayan eğitime, bütün önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Toplam 100 saatlik eğitim, KMÜ Kâmil Özdağ Fen Fakültesi'nde, hafta içi 16.00-20.30 saatleri arasında verilecek. Ücreti ise 380 TL olacak. Kursa katılan ve hem teorik hem de uygulamalı sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek. Katılımcıların, eğitmenlik becerilerini güçlendirmesi için vaka sunumları yapmaları sağlanacak. Kursiyerler KMÜ, Belediye, Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden temsilcilerin yer aldığı jüri ve diğer katılımcılara örnek sunum yaptıktan sonra sertifika almaya hak kazanacak. Kursa müracaatlar, KMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne yapılacak. CİHAN

Yorumlar