KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu’na fahri doktora verilecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bazı programlara katılmak üzere Sivas’a geliyor. Eroğlu’na Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 'fahri doktor' ünvanı verilecek.KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet...

Google Haberlere Abone ol
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu’na fahri doktora verilecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bazı programlara katılmak üzere Sivas’a geliyor. Eroğlu’na Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 'fahri doktor' ünvanı verilecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Üniversitesi ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek programlara katılacak. Eroğlu, Sivas’ta ilk olarak 6 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Cumhuriyet Üniversitesi’nin 40 yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa iştirak edecek. Eroğlu, üniversitede 'Kıbrıs’ın Dünü, Bugünü, Yarını' konulu bir konferans verecek. Derviş Eroğlu’na, konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık tarafından 'fahri bilim doktorluğu diploması' takdim edilecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 7 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de ise Ticaret ve Sanayi Odası’nın 113. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, vergi rekortmenleri ve 40. yılını dolduran üyeler için düzenlenecek ödül törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın eşlik etmesi bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar