Kızların Kavgasını Ayırmaya Çalışan Genç Bıçaklandı

Antalya'da parkta kavga eden 6 kızı ayırmaya çalışan Mehmet Hakkı Çelik isimli genç, kızların erkek arkadaşı tarafından bıçakla yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kızların Kavgasını Ayırmaya Çalışan Genç Bıçaklandı

Antalya'da dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Sedir Mahallesi'ndeki Şehit Diplomatlar Parkı'nda kavga eden 6 kızı ayırmaya çalışan 25 yaşındaki Mehmet Hakkı Çelik, kızların bey arkadaşı yönünden bıçakla yaralandı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Parka gelen Antalya Çıraklık Eğitim Merkezi'nde okuyan 6 kız talebe içerisinde bilinmeyen sebeple tyükselişma çıktı. Tyükselişma bir zaman sonra kavgaya dönüştü.

ARAYA GİRDİ KANI AKTI

Bu sırada parkta bulunan ve kavgayı ayırmak dileyen Mehmet Hakkı Çelik, vakaya müdahale etti. Çelik'in müdahalesinin peşinden tıpkı parkta bulunan ve kızların arkadaşı bulunduğu belirtilen bir kişi, Çelik'i sağ kolundan bıçakla yaralayıp kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın peşinden başka kavga eden kızlar da hadise yerinden kaçarken kanlar içerisinde kalan Mehmet Hakkı Çelik çağrılan ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili tahkikat başlatırken, bir görgü şahidi ifadesine başvurulmak üzere Meydan Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar