Kızını Hastaneye Götürmeye Çalışan Babanın Kafasına Sıktılar

İstanbul'da, kızını doktora götürmek için evinden çıkan Bünyamin Girenitlioğlu, hatalı park yüzünden tyükseliştığı kişi tarafından öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Kızını Hastaneye Götürmeye Çalışan Babanın Kafasına Sıktılar

Bahçelievler'de, kusurlu park itibarıyla çıkan kavgada bir şahıs silahla başından vurularak ağır yaralandı.

ARACIN SAHİBİNİ BULMAK İÇİN KORNAYA BASTI

Şirinevler Soğanlı Mahallesi Kocasinan Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan 45 yaşındaki Bünyamin Girenitlioğlu, kızını doktora götürmek amacıyla evin önünde park şeklinde olan 34 AJ 341 plakalı otomobiline bindi. Başka bir araba itibarıyla aracını park yerinden çıkaramayan Girenitlioğlu, çevredekilere otomobilin kime ilişkin olduğunu sordu fakat cevap alamadı. Girenitlioğlu, otomobilin sahibi edinebilmek için kornaya bastı.

TARTIŞMA ÇIKTI

Bunun üstüne hadise yerine gelen arabanın malikleri ile Girenitlioğlu içinde tyükselişma yaşandı. Tyükselişmanın büyümesiyle kusurlu park oluşturan otomobilin sahibi kahvehaneden yakınlarını çağırırken, Bünyamin Girenitlioğlu'nun ailesi de aşağıya indi.

BAŞINDAN YARALANDI

İki küme içinde apartman önünde bıçak ve sopalı kavga çıktı. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, apartmana girdiği sırada Girenitlioğlu'na tabancayla ateş etti. Girenitlioğlu, başında yaralandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haber verilmesi üstüne hadise yerine sıhhat ekipleri ve polis geldi. Girenitlioğlu, ambulansla Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri de hadise yerini emniyet şeridiyle kapatarak, çevrede beyhude kovan incelemesi ve parmak izi çalışması yaptı. Bu sırada Girenitlioğlu'nun birtakım yakınları sinir krizi geçirdi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Ağır yaralanan ve hummalı bakım ünitesinde tedavi altına tahsil edilen Bünyamin Girenitlioğlu, ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Beyazıt'ta kemer ve pabuç ticareti oluşturan 2 çocuk babası Girenitlioğlu'nun sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın peşinden kaçan 3 zanlıyı edinebilmek için meslek başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar