Kızını fuhşa zorlayan anneye 15 yıl hapis

Adana’da 13 yaşındaki kızına fuhuş yaptırdığı iddia edilen kadın, 15 yıl hapse mahkum edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kızını fuhşa zorlayan anneye 15 yıl hapis

Adana’da 13 yaşındaki kızına fuhuş yaptırdığı iddia edilen kadın, 15 yıl hapse mahkum edildi. Ayrıca küçük kız ile cinsel ilişkiye giren cami görevlisi 46 yaşındaki Mehmet T. ve bekçi 47 yaşındaki Mehmet Ali İ. de 18'er yıl hapis cezası aldı.

Mehmet T. ve bir iş hanında bekçilik yapan Mehmet Ali İ., eşi inşaatlarda çalışan evli 2 çocuk annesi Kader H. ile 3 yıl önce para karşılığında ilişkiye girmeye başladı. Şahıslar, ilişkiye girdikleri Kader H.'nin ilköğretim 7'nci sınıf öğrencisi kızı F.H. ile de ilişkiye girmek istedi. Anne Kader H. iddiaya göre bu isteğe para karşılığında izin verdi. İlköğretim öğrencisi F.H.'nin şiddetli karın ağrısı şikayetiyle 2 Kasım 2011'de hastaneye götürülmesi üzerine 26 haftalık hamile olması üzerine olay ortaya çıktı. F.H. devlet koruması altına alınırken yakalanıp tutuklanan anne Kader H. ile küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen cami görevlisi ile bekçi yargılandıkları Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı.

Duruşmaya psikolog eşliğinde gelen ve bir erkek bebek dünyaya getiren F.H. annesi ile kendisine cinsel istismarda bulunan 2 sanıktan şikayetçi oldu. Sanıklardan cami görevlisi Mehmet T., küçük kız ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Mehmet Ali İ. ise suçlamayı kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu'nun 'F.H.'nin ruh sağlığı bozulmuştur' raporunu ve diğer delilleri göz önünde bulundurarak anneyi ‘kızını fuhşa sürüklemekten' 15 yıl, 2 erkek şüpheliyi ise ‘çocuğun cinsel istismarı' suçundan 18'er yıl hapisle cezalandırdı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. CİHAN

Yorumlar