Kızıltepe'de her birey için bir fidan dikilecek

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'her bireye bir fidan' kampanyasıyla 248 bin 356 fidan dikilecek.

Google Haberlere Abone ol
Kızıltepe'de her birey için bir fidan dikilecek

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'her bireye bir fidan' kampanyasıyla 248 bin 356 fidan dikilecek. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş başkanlığında oluşan heyet Kızıltepe'de fidan dikilebilecek alanların tespit çalışması yaptı. Kampanyanın ilk fidanları Kızıltepe Devlet Hastanesi bahçesine dikildi.

    Kızıltepe'nin yaşanılabilir daha yeşil bir ilçe olması için harekete geçtiklerini belirten Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, yapılan çalışmanın sadece bir fidan dikme kampanyası değil doğayı, çevreyi ve kainatı daha iyi anlama ve tanıma kampanyası olduğuna işaret etti.

    Ermiş, "Kızıltepe Kaymakamlığı olarak ilçemizin nüfusuna kayıtlı her bir birey için birer fidan dikmeyi planlıyoruz.Kızıltepe'nin köylerle beraber genel nüfusu 228 bin 356'dır. İlçemizde bulunan 20 bin civarında da Suriyeli misafirlerimiz için de fidan dikelim. Bu durumda Toplam da 248 bin 356 fidan dikmeyi hedefliyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza destek olan herkese bir kere daha teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu CİHAN

Yorumlar