Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde her bebeğin bir anısı var

Mardin'in Kızıltepe Devlet Hastanesi yaptığı yeniliklerle dikkat çekiyor. Hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya çalışan hastane yönetimi, hastanenin teknik altyapısı yanı sıra sosyal alanlar ile gelen hastalara güzel anılar bırakıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde her bebeğin bir anısı var

Mardin'in Kızıltepe Devlet Hastanesi yaptığı yeniliklerle dikkat çekiyor. Hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya çalışan hastane yönetimi, hastanenin teknik altyapısı yanı sıra sosyal alanlar ile gelen hastalara güzel anılar bırakıyor. Bunun güzel örneklerinden biri ise doğum servisinde yaşanıyor. Yeni doğan bebeklerin anneleri ile çekilen fotoğrafları ailelere hediye ediliyor. Böylece yeni doğan her bebeğin hastane ile ilgili bir anısı oluyor. Aileler ise uygulamadan oldukça memnun. Yeni doğan bebekleri ile stüdyoya gitmenin zorluğunu dikkat çeken aileler, hastane tarafından yapılan uygulamanın kendilerini sevindirdiğini söylüyor.

Çocukların vakitlerini geçirebilecekleri oyun alanı ve çocuk gelişim öğretmeni istihdam eden hastane, hastanelerin fobi olmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Torun sahibi olan Behiye Aydın, eskiden sadece nüfus cüzdanı için fotoğraf çektiklerini ifade ederek: "Artık teknoloji ilerledi. Eskiden böyle şeyler yoktu. Şuan hizmetten çok memnunuz. Bebeğimizin fotoğrafını çekip hemen verdiler. Bu hatırayı saklayacağız. Bundan dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Aydın Cevheroğlu ise hastanenin bölge hastanesi konumuna geldiğini söyledi. Teknik olarak ciddi yenilikler yapıldığını kaydeden Cevheroğlu, "Hastane olarak hasta memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için çeşitli yenilikler yaptık. Ayda ortalama 600 doğum oluyor. Aileler ile gelen çocuklara oyun alanları oluşturduk. Doğum yapan hastalara lohusa şerbeti ikram ediyoruz. Ayrıca anne ve bebeklerinin resimleri çekip ailelere hediye ediyoruz. Buda güzel bir anı olarak kalıyor." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar