Kızılırmak Okulları giriş sınavlarına rekor katılım

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Kızılırmak Okulları Giriş Sınavına’ rekor katılım oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kızılırmak Okulları giriş sınavlarına rekor katılım

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Kızılırmak Okulları Giriş Sınavına’ rekor katılım oldu. Sınavda Kızılırmaklı olabilmek için 2 bin 500 öğrenci yarıştı.

İlköğretim ve liseler için ayrı ayrı gerçekleştirilen sınavlarda öğrenciler yarıştı. Çocuklar içerde beklerken veliler ise dışarıda ter döktü. Sınavda dereceye giren öğrenciler, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları’nda burslu olarak ücretsiz okuma fırsatı bulacak. Sonuçlar, önümüzdeki günlerde internet sitesinden www.ozelkizilirmak.k12.tr. öğrenci TC numarası ile öğrenilecek.

Kırıkkale’de 21 yıllık birikimi olan eğitim kurumlarına halkın teveccühünün kendilerini memnun ettiğini açıklayan Özel Kızılırmak Okulları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, geçmiş yıllardır olduğu gibi Kırıkkale’nin çocuklarına en iyi eğitimi vermek için çabaladıklarını belirtti. Kaya, bütün şubelerinde bu hedef doğrultusunda çalışmaları sürdürecekleri sözünü verdi.

Kendilerini tercih ederek sınava yoğun ilgi gösteren Kırıkkalelilere teşekkür eden Kaya, “Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi. Öğrenci velisi Ahmet Pehlivanlı ise “Ben bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmiyordum. Bu kadar yoğunluğa rağmen çok güzel bir planlama yapmışlar. Özel Kızılırmak Okulları'na çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar