Kızılırmak bereketi adlı resim sergisi açıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde Ressam Serpilay Kocahan Görgeç tarafından on yıllık çalışmanın ilk kişisel resim sergisi Özel Boran Bafra Etüt Eğitim Merkezi katkılarıyla eğitim merkezinde açıldı. Sergi 4 gün açık kalacak.Özel Boran Bafra...

Google Haberlere Abone ol
Kızılırmak bereketi adlı resim sergisi açıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde Ressam Serpilay Kocahan Görgeç tarafından on yıllık çalışmanın ilk kişisel resim sergisi Özel Boran Bafra Etüt Eğitim Merkezi katkılarıyla eğitim merkezinde açıldı. Sergi 4 gün açık kalacak.

Özel Boran Bafra Etüt Eğitim Merkezi sorumlusu Fadime Ballı ve MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar serginin hayırlı olması ve birçok kursiyer yetişmesinde emeği olması dileğinde bulundu. Serginin açılış kurdelesini ise MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar ile Ressam Serpilay Kocahan Görgeç birlikte keserek sergiyi gezdiler.

Sergi gezilirken Ressam Serpilay Kocahan Görgeç davetlilere açıklamalarda bulundu. Görgeç, "Ben aslen Adana doğumlu olmama rağmen yıllardır Bafra’dayım. Eşim emekli öğretmendir. Kızım Ceren de benimle beraber boş vakitlerinde resim çalışmalarıma yardımcı oluyor. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunuyum. İstanbul’da tekstil fabrikalarında desen tasarımcılığı yaptım. Ve emekli oldum. 10 yıldır da bilfiil resim çiziyorum. Resimlerimde özellikle Anadolu motiflerini kullanmaya özen gösteriyorum. Eşimle birlikte Bafra ilçesine bağlı Gümüşyaprak Mahallesinde bulunan evimizin deposunu atölye olarak kullanarak resim çalışmalarıma devam etmekteyim. Ayrıca resimlerimde daha çok insan anatomisini, çalışan kişileri porte olarak çiziyorum. Çalışmalarım bundan sonra daha fazla yoğunlaşarak devam edecektir. Kursiyerlerimiz Havvanur Keleş, Havvanur Çakır ve Ceren Görgeç’in de sergide resimleri sergilenmekte. Geleceğin ressamlarını yetiştirmek istiyorum.’’ dedi.

Açılışa MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar ve yönetimi, Eğitim-Sen Bafra Temsilci Başkanı Tacettin Koca, okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. CİHAN

Yorumlar