Kızılay, Suriyeli ailelere kavurma ve kış pidesi dağıttı

Kızılay Batman Şubesi, şehre sığınmış olan Suriyeli ailelere yardım elini uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Kızılay, Suriyeli ailelere kavurma ve kış pidesi dağıttı

Kızılay Batman Şubesi, şehre sığınmış olan Suriyeli ailelere yardım elini uzattı. İhtiyaç sahibi aileleri tespit eden Kızılay gönüllüleri, kapı kapı dolaşmak kavurma ve sıcak kış pidesi dağıttı.

    Dünyanın her tarafında ihtiyaç sahibi kişilere kar, kış, yağmur, çamur demeden yardım elini uzatan Kızılay, hem Batman'daki ihtiyaç sahiplerine hem de Batman'a sığınmış olan Suriyeli ailelere yardım elini uzattı. İhtiyaç sahibi aileleri tespit eden Kızılay, gönüllüleri aileleri ziyaret ederek kavurma ve sıcak kış pidesi dağıttı.

    Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, "Kızılay olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahiplerinin bizi gördüğü zaman yüzündeki o tebessüm bizim bütün yorgunluğumuzu almaktadır. Kızılaycılık bir gönül işidir. Ne kadar çok aileyi sevindirirsek bizde onlar kadar mutlu oluyoruz ve bu yoldaki çalışma hevesimiz bir o kadar artıyor. Kızılay sadece insanların savaş, afet, sel, deprem, savaş gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanlarımızın hep yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar