Kızılay 'Sevgi Evi' çocuklarını mutlu etti

Kızılay Adana Şubesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama haftası etkinlikleri kapsamında, Sevgi Evi'ni ziyaret ederek, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.Oyun parkı, yüz boyama, uçurtma ve pamuklu şekerin olduğu etkinlikte çocuklarla...

Google Haberlere Abone ol
Kızılay 'Sevgi Evi' çocuklarını mutlu etti

Kızılay Adana Şubesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama haftası etkinlikleri kapsamında, Sevgi Evi'ni ziyaret ederek, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Oyun parkı, yüz boyama, uçurtma ve pamuklu şekerin olduğu etkinlikte çocuklarla birlikte Kızılaycılar da eğlendi. Oyun alanındaki mini sahada futbol maçı yapıldı. Etkinlikteki oyunlarla eğlencenin tadına varan miniklerin mutluluğu dikkat çekti. Gökyüzünü kaplayan uçurtmalar ise miniklerin yanı sıra ebeveynlerin de ilgi odağı haline geldi. Geleneksel olarak 4.’sü düzenlenen eğlenceye Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Başkan Yardımcısı Reşat Karaca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, Türk Kızılayı Adana Gençlik Kolları ve Çukurova Üniversitesi Kızılay Kulübü katıldı. Çocukların mutluluğunun kendisi için çok önemli olduğunu belirten Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Her yıl 23 Nisan kutlamalarını sevgi ve ilgiye ihtiyacı olan yarınlarımız, çocuklarımızla birlikte yapıyoruz. Gönüllü genç kardeşlerimle birlikte Kızılay Ailesi olarak bu anlamlı günde miniklerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Güngör ise, “Kızılay’a, Dünya’nın her yanına ilgi ve şefkat taşıyan bu iyilik hareketine, yavrularımıza uzattıkları el için teşekkür ederiz. “ dedi. Saygılı ve Karaca etkinlikteki çocuklara giysi ve ayakkabı hediyeleri verdi.

CİHAN

Yorumlar