Kızılay Ereğli Şube Başkanı: Hastanelerde kan sıkıntısı çekiliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından terminal alanında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kızılay Ereğli Şube Başkanı: Hastanelerde kan sıkıntısı çekiliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından terminal alanında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, "Kış ayında kan sıkıntısı çekiliyor. Vatandaşlarımızın kan bağışı kampanyalarına destek vermelerini istiyorum." dedi.

    Kızılay Kan Merkezi tarafından Ereğli terminal alanında düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi görüyor. Düzce Kızılay Kan Merkezi'ne ait TIR ile başlanan kan bağışı kampanyasının 2 gün devam edeceği bildirildi.
    
    Konuyla ilgili olarak açıklama da bulunan Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay, hastanelerde kış aylarında kan sıkıntısı çekildiğini ve vatandaşların kan bağışı kampanyalarına destek vermelerini istedi. Oktay konuşmasında "Düzce Kan Merkezi tarafından yılda bir iki defa Ereğli'ye gelen kan TIR'ımız bugün Ereğli'de. Kan TIR'ımız 2 gün Ereğli' de kalacak. Ereğli halkını kan vermeye devam ediyorum. Hastanelerimiz de kan yetmiyor. Havanın soğuk olması nedeniyle bazı vatandaşlarımız kanın zararlı olduğunu zannediyor. Halbuki soğuk havada kan vermek daha doğru oluyor. Halkımızı kan vermeye davet ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar