Kızılay Ceyhan’da ‘Kızılay Evi’ açtı

Türk Kızılayı Ceyhan’da kan bağış hizmetlerini sürdürmek üzere ‘Kızılay Evi’ni hizmete açtı.Açılışa Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Ceyhan Şube Başkanı Ömer Faruk Yüksek, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Kızılay Ceyhan’da ‘Kızılay Evi’ açtı

Türk Kızılayı Ceyhan’da kan bağış hizmetlerini sürdürmek üzere ‘Kızılay Evi’ni hizmete açtı.

Açılışa Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Ceyhan Şube Başkanı Ömer Faruk Yüksek, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Nacar, Ceyhan Vergi Dairesi Başkanı Fevzi Okuyan, CHP Ceyhan İlçe Başkanı İlyas Kurt katıldı. Açılışa Ceyhanlılar da yoğun ilgi gösterdi.

Ceyhan Halkı Artık İstediği Zaman Kan Bağışlayabilecek

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı konuşmasında “Türk Kızılayı Türkiye’nin dört bir yanında afet, kan, sosyal yardım, ilk yardımlar ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Sürekli bir ihtiyaç olan hastanelerdeki kan ihtiyacını karşılamak için de yoğun çalışmalar yapılmaktadır. Merkezlerde kalıcı ekiplerle, ilçelerde de gezici ekiplerle kan bağışı toplanmaktadır. Kızılay Evinde Ceyhan ilindeki bağışçılarımızın istedikleri zaman bağış yapabilecekleri bir hizmet sunulacaktır. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kan bağışının önemine vurgu yapan Türk Kızılayı Ceyhan Şube Başkanı Ömer Faruk Yüksek “Kızılay Ceyhan’a, Ceyhan Kızılay’a sahip çıkacaktır. Kızılay kan hizmetlerini Ceyhanlıların ayağına getirmiştir. Ramazan Ayı hayırlı bir ay, Kızılay Evi iftar sonrası kan vermek için buluşma noktamız olsun. Oruçtan sonra kan bağışı ile de hayır yapalım “ sözleriyle Ceyhanlıları davet etti. Türk Kızılayı tüm sağlık personeliyle kan vermek isteyen bağışçılarını bekliyor. Türk Kızılayı bağışçıları için hava koşullarına bağlı olmadan rahat şekilde kan bağışı alınabilecek bir ortam sunmaktadır. Unutmayalım ki “ Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır.”

CİHAN

Yorumlar