Kızı kaybolan babaya karakolda ‘Muhsin Yazıcıoğlu bile bulunamadı’ denildi

Denizli’de iki gün önce 28 yaşındaki kızı kaybolan babaya polis karakolunda “Muhsin Yazıcıoğlu bile bulunamadı’ denildi.

Google Haberlere Abone ol
Kızı kaybolan babaya karakolda ‘Muhsin Yazıcıoğlu bile bulunamadı’ denildi

Denizli’de iki gün önce 28 yaşındaki kızı kaybolan babaya polis karakolunda “Muhsin Yazıcıoğlu bile bulunamadı’ denildi. Aldığı cevap üzerine şoke olan acılı baba, kızının bulunması için savcılığa başvuruda bulundu.

Mehmet Zeki Aras, kızı Zehra Aras’ın 1 Nisan itibarıyla kaybolduğunu bütün çabalarına rağmen bulunamadığını söyledi. Baba Aras, "Kızım sabah evden çıkıyor. Halası arıyor. Ona 'Biz adalet parkına gidiyoruz.' der. ‘Hala ne oldu bilsen, neyse gelince anlatayım’ diyor. Ondan sonra telefon kesiliyor. Telefona cevap vermiyor. Yanında bir miktar para vardı. Kızımla hiçbir problemim yoktu." dedi.

Kendisinin akraba ve tanıdık yaklaşık 760 kişiyi aradığını fakat bir sonuç elde edemediğini belirten acılı baba, "Kızıma bir hafta önce Facebook’da birisi takıntılık yapmış o da hesabını kapatmış. Polise gittim. Kızımın telefon numarasını, telefonunun IMEI bilgilerini verdim. En son nerede bulunduğunun tespitinin yapılmasını istedim ancak bana ‘Muhsin Yazıcıoğlu bile bulunamadı’ şeklinde lakayt cevap verdiler. Bize ‘GBT’ye takılırsa bize de ‘aileme haber vermek istemiyorum’ derse onu da bilgi olarak vermeyiz’ diyorlar. Savcılığa başvurdum. Bir an önce bulunmasını istiyorum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar