Kız arkadaşını silahla vurdu, ambulansla hastaneye gönderdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını av tüfeğiyle vurup yaraladıktan sonra ambulansı çağırıp hastaneye gönderen zanlı Muhammet A.

Google Haberlere Abone ol
Kız arkadaşını silahla vurdu, ambulansla hastaneye gönderdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını av tüfeğiyle vurup yaraladıktan sonra ambulansı çağırıp hastaneye gönderen zanlı Muhammet A.(29), polisi arayarak teslim oldu.

    Olay Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. 2 yıldan beri Muhammed A.’yı (29) seven Züleyha K. (33) 2 gün önce ayrılma kararı aldı. Muhammed A.’yı arayan Züleyha K., konuşmak istediğini söyledi. Muhammed A.’ya ait 07 HJP 27 plakalı otomobille Bektaş Caddesi’nde alkol alan Züleyha K. ve Muhammed A., tartışmaya başladı. Muhammed A., aracın bagajındaki av tüfeğini alarak Züleyha K.’nin üzerine 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Züheyla K.’yi ambulans çağırarak hastaneye gönderen Muhammed K., polisi arayarak teslim oldu. Züheyla K., özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

    Polise teslim olduktan sonra sorguya alınan Muhammed A.'nın Züleyha’nın söylediği sözlerden dolayı çok tahrik olduğu, alkolün etkisiyle kendini kaybettiği ve çok pişman olduğu şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

    Kısa süre önce boşandığı eşinden 2 çocuğu bulunan Muhammed A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar