Kız arkadaşını av tüfeğiyle vuran genç serbest bırakıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Emine Kabak'ı oturduğu apartman girişinde av tüfeğiyle vuran şahıs serbest bırakıldı. Emine Kabak, sabah okula gitmek için çıktığı apartman önünde kimliği...

Google Haberlere Abone ol
Kız arkadaşını av tüfeğiyle vuran genç serbest bırakıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Emine Kabak'ı oturduğu apartman girişinde av tüfeğiyle vuran şahıs serbest bırakıldı.

Emine Kabak, sabah okula gitmek için çıktığı apartman önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurulmuştu. Yaralanan Kabak, ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından Silifke Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Emine Kabak'ın eski sevgilisi olduğu öğrenilen Tolgahan K., (21) şüpheli olarak gözaltına alındı. Genç kızla 2012 yılında bir süre arkadaşlık yapan şüpheli Tolgahan K.’nin birkaç ay sonra ayrılmak isteyen Kabak'ı sürekli tehdit edip fiziksel şiddet uyguladığı öğrenildi. Tolgahan K., çıkartıldığı Silifke Adliyesi'ndeki duruşmanın ardından denetimli serbestlik cezası alarak serbest bırakıldı.

Bunun yanı sıra 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde genç kızın okulu ve evinin etrafına yaklaşamama cezası aldığı öğrenildi. Genç kızı evinin önünde vurduktan sonra kaçan Tolgahan K.’nin olayda kullandığı av tüfeğinin ise henüz bulunamadığı öğrenildi.

Olay sonrasında Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın sırtından vurulduğu, sırtından ciğerlerine, bacak kısmına ve kol kısmına isabet eden 3 saçmanın hayatı tehlike oluşturmadığı ve en kısa zamanda taburcu edileceği bildirildi. CİHAN

Yorumlar