Kışlada kaza kurşunuyla ölüm

Bitlis Tatvan'da bugün hayatını kaybeden askerin arkadaşının silahından çıkan kurşunla öldüğü öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Kışlada kaza kurşunuyla ölüm
Bitlis Tatvan'dan bugün gelen şehit haberinin detayları da belli oldu. Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerlik yapan Jandarma Er Adem Gül'ün nöbet arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla hayatını kaybettiği öğrenildi. Adem Gül'ün Tekirdağ Çorlu'daki ailesinin de son iki içinde ilginç olaylar yaşadığı öğrenildi. İddiaya göre aileye, bir önceki gün yanlışlıkla taziye mektubu gitti. Sonraki gün ise gerçek haber gitti. 

Tatvan ilçesinde vatani görevini yapan Jandarma er Adem Gül, silah arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla şehit oldu. Arkadaşı tarafından kazayla vurulan Adem Gül’ün şehadet haberi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki ailesini yasa boğdu. Jandarma er Adem Gül’ün şehit olduğu haberini Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri nezaretinde Gül ailesine bildirdi. Acı haberin aileye ulaşmasının ardından Adem Gül’ün Çorlu Alipaşa Mahallesi Basın Sokak`taki baba başsağlığı için gelenlerin akınına uğradı. Türk bayrağının asıldığı evde, Adem Gül`ün babası Yaşar Gül ve ağabeyi Sabri Gül, taziyeleri kabul etti. Oğlundan acı haber alan Anne Fatma Gül ise sağlık ekipleri nezaretinde evde tutuldu.

Makedonya göçmeni olan ve 20 yılı aşkın süredir Çorlu`da ikamet eden Gül ailesine taziye ziyaretine gelenler arasında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da vardı.



İLGİNÇ TEVAFFUK

Belediye Başkanı Ünal Baysal'ın Jandarma Er Adem Gül`ün evine bir gün önceden Serdar Gül adıyla sehven taziye mektubu gönderdiği de ortaya çıktı. 29 Nisan 2016 tarihinde Çorlu Belediyesi`nden postaya verilen taziye mektubunun Gül ailesine dün ulaştığı, bugün de askerdeki oğulları Adem Gül`ün şehadet haberi geldiği kaydedildi. Postacı’nın Serdar Gül isimli aileyi bulamaması üzerine Gül ailesine teslim ettiği ortaya çıktı. Serdar Gül diye ismin ise Çorlu’da olmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, askeri yetkililer ve sağlık ekiplerinin Gül ailesinin evinin önündeki bekleyişleri sürüyor.

Vatani görevini yaptığı sırada arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla şehit olan Adem Gül’ün cenazesinin ikindi namazına müteakip Çorlu Merkez Otogar Camii’nde kılınan cenaze namazının Çorlu Şehitliği’nde toprağa verildiği kaydedildi. 

Yorumlar