Kıskançlık yüzünden çocuğunun öğretmenini öldürdü, karısını yaraladı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan G.Ş. (36) karısıyla çocuğunun öğretmeni arasında ilişki olduğu şüphesiyle öğretmeni öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Kıskançlık yüzünden çocuğunun öğretmenini öldürdü, karısını yaraladı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan G.Ş. (36) karısıyla çocuğunun öğretmeni arasında ilişki olduğu şüphesiyle öğretmeni öldürdü. Eşini de yaraladı.

Olay, Korucuk Mahallesi'nde meydana geldi. Galericilik yaptığı öğrenilen G.Ş. (36), iddiaya göre, eşi H.Ş. (31) ile Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda çocuğunun beden eğitimi öğretmeni olan Tuncay Kayalı’yı (42) tabancayla vurdu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Kayalı hayatını kaybetti. H.Ş. ise bacağından yaralandı. Yaralı kadın, ambulansla Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Kayalı’nın cesedi ise cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli G.Ş.'nin eşiyle çocuğunun öğretmeni arasında yakınlaşma olduğu düşüncesine kapıldığı ve kıskançlık nedeniyle cinayeti işlediği ileri sürülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar