Kıskançlık krizi can aldı!

Antalya'da kıskançlık krizine giren Suriyeli 22 yaşındaki İsmail İbrahim, 18 yaşındaki eşi Ole Mahmut'u 5 yerinden bıçaklayarak canına kıydı.

Google Haberlere Abone ol
Kıskançlık krizi can aldı!
 (Görüntülü Haber) Suriyelinin kıskançlık cinayeti

  Antalya'da kıskançlık krizine giren Suriyeli 22 yaşındaki İsmail İbrahim, 18 yaşındaki eşi Ole Mahmut'u 5 yerinden bıçaklayarak canına kıydı. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan İbrahim, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Kepez İlçesi, Güneş Mahallesi 6064 Sokak'ta bulunan gecekonduda yaşandı. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak 2 ay önce eşi Ole Mahmut ile beraber Antalya'ya gelen İsmail İbrahim, burada 15 Suriyeli ile birlikte bir gecekonduda kalmaya başladı. Şizofren olması sebebiyle kıskançlık yüzünden sürekli olarak eşiyle tartışan İsmail İbrahim, sabah erkenden namaz kılmak için kalktığında yine eşi Ole Mahmut ile tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan İsmail İbrahim, eşini bıçakla boyun, kulak ve göğüs bölgesinden olmak üzere 5 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçtı.

Genç kadının cesedi, öğle saatlerinde odaya giren diğer Suriyeliler tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ole Mahmut'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken cinayet aleti ile beraber kayıplara karışan İsmail İbrahim, yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

İsmail İbrahim ilk sorgusunda karısı Ole Mahmut'u kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söyledi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.













Yorumlar