Kırşehir'de Trafik Haftası kutlandı

Kırşehir Emniyet İl Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Cacabey Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik Haftası açılış törenine Vali vekili...

Google Haberlere Abone ol
Kırşehir'de Trafik Haftası kutlandı

Kırşehir Emniyet İl Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Cacabey Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik Haftası açılış törenine Vali vekili A. Serdar Polat, Garnizon Komutan Vekili J.Yb. Muzaffer Canbal, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

    Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin trafik kazaları olduğunu ifade eden Polat, vatandaşlara verilecek eğitim ile kazaların azaltılabileceğini, sürücülerin trafiğe çıkarken mutlaka emniyet kemeri takmalarının hayati önem arz ettiğini belirtti. İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay konuşmasında, Trafik Haftası boyunca vatandaşlara ve öğrencilere verilecek eğitimlerle trafik kültürünün gelişmesi için gerekeni yapacaklarını ifade etti.

    Program, Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve Yılın Trafik Polisi ile Trafik Jandarma görevlilerine plaketlerinin verilmesinin ardından halk oyunları gösterileri ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar