Kırşehir, sağlık memnuniyetinde 6. sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), İl Düzeyinde Yaşam Memnuniyeti 2013 Yılı Araştırması'na göre sağlık memnuniyetinde Kırşehir Türkiye 6.

Google Haberlere Abone ol
Kırşehir, sağlık memnuniyetinde 6. sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), İl Düzeyinde Yaşam Memnuniyeti 2013 Yılı Araştırması'na göre sağlık memnuniyetinde Kırşehir Türkiye 6.sı oldu.

    TÜİK İl Düzeyinde Yaşam Memnuniyeti 2013 Araştırması veri sonuçları yayınlandı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun yaptığı araştırmada illere göre kamu hizmetlerinden memnuniyet düzeyinde Kırşehir sağlık hizmetlerinden memnuniyette Türkiye genelinde 6.sırayı aldı.

    Kırşehir Sağlık İl Müdürü Selçuk Büyüker yapmış olduğu açıklamada, “Sağlık memnuniyetinde Türkiye 6.sı olmamız, sağlık camiası olarak bizleri mutlu etmiştir. İlimiz sağlık hizmetlerinde bu memnuniyette emeği geçen doktorlarımızdan güvenlik personelimize varıncaya kadar tüm fedakâr personellerimize teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum. Destekleri her zaman bizlerle olan Sayın Valimize ve değerli milletvekillerimize teşekkürlerimi arz ederken; yatırım, personel ve diğer tüm desteklerinden dolayı Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar