Kırşehir polisi, şehit yakınları ve gazileri yemekte buluşturdu

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kırşehir polisi, şehit yakınları ve gazileri yemekte buluşturdu

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu.
Polis Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen programa Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, Garnizon Komutanı Vekili J. Yarb. Muzaffer Canbal, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Ağır Ceza Reisi Şeyhmus Yeşiltaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, PMYO Müdürü Adnan İçöz, şehit aileleri ve gaziler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Yemekte bir konuşan Vali Özdemir Çakacak, emniyet mensuplarının öncelikli görevinin asayişi sağlamak olduğunu ifade ederek, suç işlenmesinin önlenmesi, suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi noktasında polisin zor bir görev yürüttüğünü söyledi. Çakacak; “Emniyet mensupları, görevlerini icra ederken hukukun üstünlüğüne, insan hak ve özgürlüklerine önem vermelidir. Unutulmamalıdır ki vatandaşlarımıza göstereceğiniz sevgi ve saygı, insan odaklı hizmet anlayışını benimsemiş olan devletimize olan güveni arttıracaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü üzerinde kötü emeller besleyerek birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler ise karşılarında daima Türk polisini bulacaklardır.” dedi.
PMYO Müdürü Adnan İçöz ise konuşmasında şehit yakınlarını ve gazileri teşkilatın ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini belirterek “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de değişik etkinliklerle kutlanmaktadır. Emniyet teşkilatı olarak temel hedefimiz, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda vatanımıza ve milletimize hizmet eden bilinçli, cesur, kararlı ve eğitimli personeller yetiştirmektir. ” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar