Kırşehir 'de kumar operasyonu

Kırşehir il merkezinde yapılan çalışmada kumar oynatıldığı belirtilen mekanlara operasyon yapıldı. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar...

Google Haberlere Abone ol
Kırşehir 'de kumar operasyonu

Kırşehir il merkezinde yapılan çalışmada kumar oynatıldığı belirtilen mekanlara operasyon yapıldı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde il merkezinde kiralanan bir dairede kumar oynandığı iddia edildi. Kiralanarak temin edilen yerde kumar oynayan şahıslara yüksek faizlerle tefeye para veren kumar oynayan şahıslar ile birlikte hem uyuşturucu madde kullandıkları hem de ticaretini yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 2 işyeri ve 3 ikamette yapılan arama neticesinde toplam 11 şüpheli yakalandı. 4 şahsa kumar oynamaktan dolayı idari yaptırım düzenlenirken, kumar masasında bulunan bir miktar paraya da el konuldu.

Adli mercilere sevk edilen 3 şüpheli şahıstan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

CİHAN

Yorumlar