Kırmızı ışıkta geçen ambulans tur aracı ile çarpıştı: 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat hasta taşıyan 112 ambulansına tur firmasına ait araç çarptı. Kazada ambulansın içinde bulunan 5 kişi ayarlandı. Manavgat'ın Çolaklı Mahallesi'nde hasta olan 2,5 yaşındaki bir çocuğu ve annesini alan Remzi Altundal yönetimindeki...

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı ışıkta geçen ambulans tur aracı ile çarpıştı: 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat hasta taşıyan 112 ambulansına tur firmasına ait araç çarptı. Kazada ambulansın içinde bulunan 5 kişi ayarlandı.

Manavgat'ın Çolaklı Mahallesi'nde hasta olan 2,5 yaşındaki bir çocuğu ve annesini alan Remzi Altundal yönetimindeki 07 FB 775 pkalı 112 Acil ambulansı Çakal Deresi Mevkii'ndeki döner kavşakta siren çalarak kırmızı ışıkta geçiş yapmak istedi, bu sırada Alanya istikametinden Antalya istikametine giden Muammmer Günece yönetimindeki 07 AKR 80 plakalı tur aracı ambulansa çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulans yan yattı. Kazada araç içinde bulunan şoför Remzi Altundal, sorumlu Alime Akyüz ve Acil Tıp Teknisyeni(ATT) Burcu Bogahan Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulans içinde bulunan 2,5 yalındaki Süleyman Süral bebek ile annesi Emine Süral ise kaza yerine yakın olan Özel Sevgi Hastanesi'ne sevk edildi.

Özel Sevgi Hastanesi'ne kaldırılan Süleyman Süral bebek ile annesi Emine Süral'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ambulans şoförü Remzi Altuldal, ambulans sorumlusu Alime Akyüz'ün sağlık durumunun iyi olduğu ATT görevlisi Burcu Bogahan'ın kazaya bağlı vücudunun değişik yerlerinde zedelenme olduğu ve hastanede müşahade altında tutulduğu ifade edildi.

Tur aracı şoförü Muammer Günece, kazayı yara almadan atlattı. CİHAN

Yorumlar