Kırmızı ışık ihlali kazaya sebep oldu; 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafif ticari kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı ışık ihlali kazaya sebep oldu; 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafif ticari kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, sürücülerin ışık tartışmasına iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza bugün saat 13.30 sularında Ereğli Elmatepe mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli istikametinden Gülüç istikametine giden Sezai Ercan idaresinde ki 67 SL 756 plakalı hususi otomobil ile Naim Kaya idaresinde ki 67 SK 543 plakalı hafif ticari kamyonet çarpıştı. Kazada sürücülerden Sezai Ercan'ın kalp hastası olan annesi Halime Ercan (66) fenalaştı. Yaşlı kadın için olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kısa sürede geldikleri kaza yerinde yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Bu sırada ışık ihlali konusunda tartışmaya giren sürücüler ve yakınlarına polis müdahale etti.

Kazada sürücülerin alkol testleri yapılmasının ardından hasar gören araçlar çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Halime Ercan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Diğer yandan kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Elmatepe mahallesinden ana yola çıkış yağan Hafif ticari kamyonetin, kırmızı ışıkta geçtiği ve daha sonra otomobille çarpıştığı görülüyor.

Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar