Kırıkkale’den Mardin’e yardım elli

Kırıkkale Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER), gönül köprüsü kurduğu Mardin’e yardımda bulundu. Geçtiğimiz sene Kurban Bayramı’nda Kimse Yok Mu Derneği'nin aracılıyla Mardin’de kurban etti dağıttıklarını ve yeni yeni dostluklar...

Google Haberlere Abone ol
Kırıkkale’den Mardin’e yardım elli

Kırıkkale Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER), gönül köprüsü kurduğu Mardin’e yardımda bulundu.

Geçtiğimiz sene Kurban Bayramı’nda Kimse Yok Mu Derneği'nin aracılıyla Mardin’de kurban etti dağıttıklarını ve yeni yeni dostluklar edindiklerini açıklayan Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER) Başkanı Cengiz Acar, yeni dostluklar kurdukları insanlarla diyaloglarını hiç kesmediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz sene muhtaç ailelere gitmenin huzurunu hala yaşadıklarını belirten Acar, "Ülke insanının kaynaşmasına ve birbirini tanımasına vesile olan bu ziyarete katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir barış köprüsü bir gönül köprüsü kuruldu." dedi.

Gezi sayesinde Mardin’i tanıdıklarını açıklayan Acar, “Gittiğimiz için çok mutluyuz. Herkese gitmelerini tavsiye ediyorum. Yıllardır bu eksikliği yaşadık. Çalışanlar olarak kendi aramızda karar aldık ve bundan sonra her bayramda bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Yoksullara yardımcı olmak, el uzatmak ve yardımcı olmak güzel bir duygu. Bölgenin kalkınması için, refahı için buralara gelmek gerekir. Bir fedakârlık lazım. Bu gönül köprüsü ile bir şeylerin değişeceğine ve güzelleşeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

TÜMÇADER Genel Sekreteri Seyit Daştan ise derin duygular yaşadığını ve gezi sayesinde çok yanlış bilgilerin yıkıldığını belirterek, "Gidip görmek lazım. Gitmeyince boşluk oluyor. Gerçekten ailelerle gelip bu güzel vatanımızın güzel insanlarını tanımak ve misafir olmak gerekir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar