Kırıkkale’de TÜRKİAD Şenliği yapıldı

Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticiler Derneği tarafından, Hasandede köyünde 2. Bahar Şenliği düzenlendi.    Programı düzenleyen TÜRKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Demirhan'ın eşi Beyhan Demirhan tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Kırıkkale’de TÜRKİAD Şenliği yapıldı

Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticiler Derneği tarafından, Hasandede köyünde 2. Bahar Şenliği düzenlendi.

    Programı düzenleyen TÜRKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Demirhan'ın eşi Beyhan Demirhan tarafından Vali Ali Kolat’a Babalar Günü dolayısıyla hediye, katılımcılara da plaket verildi.

    Türkiye'nin her zaman birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu belirten Vali Ali Kolat, herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

    TÜRKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Demirhan ise Kırıkkale'ye ışık saçma çerçevesinde karar aldıklarını dile getirerek her yıl kentin bir ilçesinde üyelerle protokolü bir araya getirerek hem kaynaşma hemde dayanışma içerisinde olmak istediklerini ifade etti.

    Programa, Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşları ile dernek üyeleri katıldı.

    Program, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu Konserinin ardından yemek ikram edilmesiyle son buldu. CİHAN

Yorumlar