Kırıkkale karla mücadeleye hazır

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, köy ve ilçelerde kış hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kırıkkale karla mücadeleye hazır

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, köy ve ilçelerde kış hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. İl olarak karla mücadeleye hazırlıklı olunduğunun altını çizen Vali Kolat, 91 personel, 14 kamyon, 5 greyder ve 6 yükleyici ile göreve hazır olduklarını açıkladı.

    Ali Kolat, Karayolları 44.Şube Şefliği'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da hazır bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Karayolları 44. Şube Şefi İbrahim Şenel, heyete bilgi verdi. Şubeye bağlı 432 kilometre devlet ve il yollarının bulunduğunu ve bunun 332 kilometresinin Kırıkkale iline ait olduğunun altını çizen Şenel, karla mücadeleye yönelik olarak 4 bin ton tuz stoklarının olduğunu dile getirdi. Karla mücadeleye hazırlıklı olduklarını belirten Şenel, 14 kamyon, 5 greyder, 6 yükleyici ve 91 mevcut personele sahip olduklarını ifade etti.

    Kış mevsiminin başladığını hatırlatan Vali Kolat, “Hakikaten soğuklarımız devam ediyor. Bu anlamda da Karayolları 44. Şube Şefliği'ni ziyaret ettik. Şube Müdürümüz burada yapılan hazırlıkları bize bilgi verdi. İnşallah iyi bir kış geçiririz. Karın olması varlık demektir. Kar bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde ümit ederim yağar. Biliyorsunuz karın hem suya faydası vardır, hem de soğukları keser. Belki biraz bizim karayollarının ve İl Özel İdare'nin işlerini artıracaktır. Arkadaşlara ben kolaylıklar diliyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar