Kırgızistan'a Siverek çıkarması

Şanlıurfa Siverek Aktif İşadamları Derneği (SAİDER) üyeleri Kırgızistan’a çıkarma yaptı. SEBAT Eğitim Kurumları'nın davetlisi olarak giden SAİDER burada Kırgız usulü karşılandı.Heyet Kırgızistan'ın Celalabad eyaletinde faaliyet...

Google Haberlere Abone ol
Kırgızistan'a Siverek çıkarması

Şanlıurfa Siverek Aktif İşadamları Derneği (SAİDER) üyeleri Kırgızistan’a çıkarma yaptı. SEBAT Eğitim Kurumları'nın davetlisi olarak giden SAİDER burada Kırgız usulü karşılandı.

Heyet Kırgızistan'ın Celalabad eyaletinde faaliyet gösteren ünlü işadamlarından Abdulcabbar Tagayev'in davetlisi olarak fabrika, işyeri gezileri yaptı. Heyet Celalabat Eyaleti Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkanıyla da bir dizi temasta bulundu.

SAİDER Başkanı İbrahim Gülel, Kırgız misafirperverliğniden fevkalade memnun kaldıklarını, bu ülkede tarım alanında yapılacak yatırımlarla Kırgız - Türk iş dünyasının geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Türk heyete Sebat Eğitim Kurumu Kız Lisesi öğrencileri tarafından oldukça duygulu veda programı da yapıldı. Günün anısına geleneksel Kırgız aba ve kalpağı da giydirildi. Program Kız Lisesi Müdürü Amirbek Sultan Muratov’ın teşekkür konuşmasıyla tamamlandı

CİHAN

Yorumlar