Kırcami yardım merkezi açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle’den sonra Kırcami bölgesinde yardım merkezi açacak.

Google Haberlere Abone ol
Kırcami yardım merkezi açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle’den sonra Kırcami bölgesinde yardım merkezi açacak. Belediye kullanılmayan ikinci el eşyaları daha fazla kişiye ulaştırmak amacıyla bu merkez sayesinde ihtiyaç sahiplerine iletecek.

Büyükşehir Belediyesi, halihazırda hizmet veren yardım merkezine bir yenisini daha ekliyor. ‘Atma-Paylaş’ projesi kapsamında şehir merkezinde başta üniversite öğrencileri olmak üzere birçok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüren sosyal yardım merkezinin, yeni hizmet binasıyla daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

    Zümrütova Mahallesi Sinanoğlu Caddesi Emadi Apt. 51/2 adresindeki yeni hizmet binasında ihtiyaç sahiplerini kucaklayacak merkez, toplamda bin 200 metre kare alandan oluşuyor. 5 katlı yeni binanın 2 katı bağışlanan eşyaların ayrıştırılıp temizlik ve tamiratı için depo olarak kullanılıyor. Giriş katı mağaza olarak tefriş edilen hizmet alanı, asma katta sosyal yardım merkezinin ofis katı, en üst kat ise Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü olarak hizmet veriyor.

    Merkez, 30 Ocak Perşembe saat 11.00’de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın da katılacağı törenle hizmete açılacak. CİHAN

Yorumlar