Kınaş, Kenya’da yatırım yapacak

Kayseri’nin inşaat sektöründe en eski firmalarından birisi olan Kınaş Yapı'nın yurtdışındaki yatırım yapacağı ilk ülke Kenya oluyor. Firma, eylül ayında Kenya’daki projesine başlayacak. Kınaş İnşaat, çalışanlarına yönelik...

Google Haberlere Abone ol
Kınaş, Kenya’da yatırım yapacak

Kayseri’nin inşaat sektöründe en eski firmalarından birisi olan Kınaş Yapı'nın yurtdışındaki yatırım yapacağı ilk ülke Kenya oluyor. Firma, eylül ayında Kenya’daki projesine başlayacak.

Kınaş İnşaat, çalışanlarına yönelik hem iftar verdi hem de çalışma yıllarına göre personelini ödüllendirdi. 150 kişilik idari kadrosunun katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği ilahiler eşliğinde bir aile ortamında gerçekleşti. Kınaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, "Her yıl bir aile olmamızın gereği olarak bu birlikteliği gerçekleştiriyoruz. Allah nice Ramazanlara birlikte erişmeyi ve tüm çalışma arkadaşlarımıza Ramazanı hakkıyla değerlendirmeyi nasip etsin." dedi.

İftar sonrası geçilen ödül töreninde Kınaş’ta 5, 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlara ödülleri ve hediyeleri Kınaş İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, Kınaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say ve Kınaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Galip Kalaycıgil tarafından verildi.

Kınaş İcra Kurulu Başkan Hamdi Kınaş, şunları söyledi: "Şirketimiz 29 yılda çok yol kat etti. Elde edilen başarıda tüm çalışanlarımızın payı var. Özverili çalışma ve müşterilerimizin güveni sayesinde Kayseri’de bin 500 konut üreten, bu yıl 750 konut teslim eden ve İstanbul’da dört proje inşa eder hale gelen firmamızın bugünlere gelmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ve daha nice yıllar birlikte çalışmayı diliyorum."

Ayrıca bir müjdeyi de çalışanlarıyla paylaşan Hamdi Kınaş bir dünya firması olma yolunda ilk adım olan yurt dışı inşaatlarına eylül ayında Kenya projesiyle başlayacaklarını duyurdu. Gecenin sonunda Kınaş’a yeni katılan çalışma arkadaşlarına hoş geldin hediyeleri Kınaş İnşaat Genel Koordinatörü Serdar Günal tarafından takdim edildi. CİHAN

Yorumlar