Kimya Dersinde Sodyum Bomba Gibi Patladı, Öğretmen Yaralandı

Yalova'da, lisede kimya dersinde deney yapılırken sodyum bomba gibi patladı, öğretmen yaralandı. Olay 'Hababam Sınıfı' sınıfındaki meşhur sahneleri akıllara getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kimya Dersinde Sodyum Bomba Gibi Patladı, Öğretmen Yaralandı

Yalova'da, Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi esnasında tecrübe yapılırken sodyum bomba benzeri patladı, muallim yaralandı. Bu hadise Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran 'Hababam Sınıfı'nı akıllara getirdi. Efsane filmde kimya derslerinde havaya uçma sahneleri hem aşırı güldürür hem de kocaman zevk toplardı.

SODYUM SUYA TEMAS EDİP PATLADI

Edinilen bilgiye göre, Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvarında, kimya öğretmeni Mustafa Keskiner, öğrencilerine sodyumu anlatmaya başladı. Bilinmeyen bir nedenle sodyum suya İlişki ederek patladı.

ÖĞRETMEN YARALANDI

Patlamada muallim Mustafa Keskiner'in elinde ve yüzünde yanıklar meydana geldi. Öğrenciler ise çıkan dumandan etkilendi.

'ÇOK KORKTUK'

Patlama anını ifade eden öğrenciler, aşırı korktuklarını söyledi. Olayın arkasından okula ambulans ve itfaiye sevk edildi. Güvenlik maksadıyla öğrenciler bir zaman laboratuara alınmadı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar