Kimsesiz çocukların karne sevinci

Kayseri'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan 68 çocuk, kendileri için özel düzenlenen bir programda karne sevinci yaşadı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün’ün himayesinde Polisevi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Kimsesiz çocukların karne sevinci

Kayseri'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan 68 çocuk, kendileri için özel düzenlenen bir programda karne sevinci yaşadı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün’ün himayesinde Polisevi’nde düzenlenen Karne Töreni’ne, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların eşleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz ve öğretmenler katıldı. Vali Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, karne dağıttığı çocukları başarılarından dolayı tebrik ederek, takdir ve teşekkür alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Gül Düzgün, gönüllerince eğlenen çocukların karne sevincine ortak olarak, “Sizlerin başarısıyla gurur duyuyoruz. Bizler, her zaman sizlerin yanındayız ve destek olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını dilerim.” diye konuştu.

Karne töreninin ardından bir de doğum günü sürprizi yaşadı. Çocuk Evleri’nde kalan Nisan, Mayıs ve Haziran ayı doğumlu çocuklar için doğum günü pastası kesildi. Bayan Gül Düzgün, doğum gününü kutladığı çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

CİHAN

Yorumlar