Kimse Yok Mu’nun Suriyeli mülteciler için süt TIR’ı Denizli’den yola çıktı

Kimse Yok Mu Derneği’nin, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD)'nin başlattığı "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından yardımsever vatandaşlar tarafından doldurulan TIR’larından biri de Denizli’den yola çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu’nun Suriyeli mülteciler için süt TIR’ı Denizli’den yola çıktı

Kimse Yok Mu Derneği’nin, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD)'nin başlattığı "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından yardımsever vatandaşlar tarafından doldurulan TIR’larından biri de Denizli’den yola çıktı. 23 ton sütle kampanyaya destek olan Kimse Yok Mu Denizli Şubesi, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan Suriyeli mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlıyor.

Emanet edilen hayırların yerine ulaştırıldığını görmekten büyük haz aldıklarını belirten Denizli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ, "Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak, ikinci yardım TIR’ımız da bir hafta içinde yola çıkacak. Bu TIR’da da yardımsever Denizli halkımızın bağışlamaya devam ettikleri un, yağ, salça, pirinç, çay, şeker, bebek maması gibi akla gelebilecek temel besin maddeleriyle beraber temizlik maddeleri ve battaniye olacak." dedi. CİHAN

Yorumlar