Kimse Yok Mu'dan Ramazan'da 2,5 milyon kişiye sıcak yemek

Kimse Yok Mu, Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Ramazan boyunca 400 bin ihtiyaç sahibi aileye kumanya ulaştırmayı hedefleyen dernek, 2 milyon 500 bin kişiye sıcak yemek ikram edecek, 50 bin kişiye de bayramlık yardımında bulunacak. Kimse Yok...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu'dan Ramazan'da 2,5 milyon kişiye sıcak yemek

Kimse Yok Mu, Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Ramazan boyunca 400 bin ihtiyaç sahibi aileye kumanya ulaştırmayı hedefleyen dernek, 2 milyon 500 bin kişiye sıcak yemek ikram edecek, 50 bin kişiye de bayramlık yardımında bulunacak.

Kimse Yok Mu'nun Ramazan yardımlarıyla ilgili olarak derneğin Kocaeli şubesinden yapılan açıklamada, derneğin 5 kıtada 110 ülke ve Türkiye'de Ramazan coşkusunu yaşatmayı hedeflediği aktarıldı. Kocaeli'nin de 12 ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımında bulunacaklarını dile getiren Şube Başkanı İslam Kadınçeşme, "Dernek gönüllüleri ile beraber Ramazan ayı boyunca başta yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin 500 Ramazan kumanyası ulaştırmayı hedefledik. Ayrıca Ramazan ayı boyunca yurt içi ve yurt dışında iftar çalışmalarına destek verip ve çocukları hediyelerle sevindireceğiz." dedi.

Kimse Yok Mu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak Ramazan Bereketini paylaşmak isteyenlerin 5777'ye bir SMS göndermeleri gerekiyor (5 TL). Türkiye dışında 110 ülkede iftar vermek isteyenlerden ise 4 dolar kesilecek. Ayrıca muhtaç ailelere 60 TL karşılığında kumanya yardımı yapılabilecek. Açıklamada, "Ramazan'ın güzelliklerini paylaşmak ve bize ulaşmak için Kocaeli şubemizi (0 262 325 91 27) numaralı telefondan arayabilirsiniz." denildi.

CİHAN

Yorumlar