Kimse Yok mu'dan Finikeli 100 yoksul aileye Ramazan paketi

Kimse Yok mu Derneği, ‘Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun’ sloganı ile başlattığı Ramazan kampanyası kapsamında Antalya’nın Finike ilçesinde 100 yetim ve yoksul aileye gıda paketi dağıttı. Kimse Yok mu Antalya...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu'dan Finikeli 100 yoksul aileye Ramazan paketi

Kimse Yok mu Derneği, ‘Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun’ sloganı ile başlattığı Ramazan kampanyası kapsamında Antalya’nın Finike ilçesinde 100 yetim ve yoksul aileye gıda paketi dağıttı.

Kimse Yok mu Antalya Şubesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da gönüllülerin de desteği ile Finike ve çevresindeki yetim ve yoksul aileleri unutmadı. Kimse Yok mu Antalya Şubesi ekipleri, dernek gönüllüsü Muzaffer Ünal ve eski mahalle muhtarı Veli Özlü eşliğinde Finike’deki yetim, yoksul ve sağlık güvencesi olmayan yardıma muhtaç ailelere Ramazan gıda paketi dağıttı.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın herhangi bir yanında yardım bekleyen insanlara, yardım eli uzatmak için derneğe gönüllü üye olduğunu söyleyen, Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü Muzaffer Ünal, “Finike’de gönüllülerimiz ve mahalle muhtarları sayesinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ediyoruz. Derneğimizin bize göndermiş olduğu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak rahmet ayı Ramazan'da, yoksul ailelerin de güzel bir Ramazan geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Kimse Yok Mu, her yıl destek veren kuruluşların ve gönüllülerinin desteğiyle Ramazan bereketini Türkiye'de ve dünyanın dört bir köşesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirten, Antalya Kimse Yok mu Şube Müdürü Sait Tunç, 46 ülkede Kimse Yok mu olarak yetim iftar programları düzenlediklerini, Kimse Yok mu Antalya Şubesi tarafından Antalya ve ilçelerinde dağıtılan Ramazan kumanyalarının ve çeşitli yardımların Ramazan sonrasında da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak her zaman onların yanında olacaklarını belirtti.

Dernek yetkilileri ve gönüllüleri hayırsever vatandaşlara seslenerek, “Ramazan Bereketini Bir Yetim’le Paylaş” sloganı ile İFTAR yazıp 5777 ye göndererek bu sevince ortak olabileceklerini belirttiler. CİHAN

Yorumlar