Kimse Yok Mu'dan Elazığ'daki ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 170 aileye içinde yağ, bulgur, pirinç, şeker, un gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunan gıda paketi dağıtıldı. Dernek Elazığ Şube Müdürü Önder Çolak,...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu'dan Elazığ'daki ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 170 aileye içinde yağ, bulgur, pirinç, şeker, un gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunan gıda paketi dağıtıldı.

Dernek Elazığ Şube Müdürü Önder Çolak, rahmet ve bereket ayı Ramazan ayında kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştıklarını belirtti. Ramazan ayı boyunca bin aileye gıda kolisi ulaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Çolak, “Hedefimize ulaşmak için firmalarımızı, hayırseverlerimizi ziyaret ederek Elazığ ve ilçelerinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan ayında gıda kolisi ulaştırma düşüncelerimizi ve hedeflerimizi paylaştık. Yardım programımızda ilk olarak ilçelerimizde tespit edilen mağdur ailelerimize ulaştırdık.” dedi.

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi tarafından Ramazan yardımları çerçevesinde ilk etapta Karakoçan, Kovancılar, Maden, Baskil ve Sivrice ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere sosyal inceleme sonrası gıda paketleri ulaştırıldı. Yardım programına katılan dernek gönüllüsü İrfan Sekin, 11 ayın sultanı Ramazan’da böylesini ulvi bir çalışma içinde yer almanın manevi hazzını yaşadıklarını söyledi. Muhtaç durumda oldukları için evlerinde hiçbir yiyeceği olmayan insanlara gıda paketlerini teslim ederken gözlere yansıyan mutluluğun insanın içini rahatlattığını söyleyen Sekin, “İhtiyaç sahibi ailelerimizle dertleşmek, onların ihtiyaçlarını gidermek herhalde manevi hazzı yüksek en güzel faaliyetlerden biridir. Bütün ailelerimizi bu yardım faaliyetine katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar