Kimse Yok Mu'dan 80 Siverekli aileye yardım eli

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Kimse Yok Mu Derneği 80 aileye gıda, giyim, halı, battaniye ve ayakkabı yardımında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu'dan 80 Siverekli aileye yardım eli

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Kimse Yok Mu Derneği 80 aileye gıda, giyim, halı, battaniye ve ayakkabı yardımında bulundu. Yardımlar, dernek üye ve gönüllüleri tarafından dağıtıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Müdürü Fevzi Şahin, “Siverek ilçesindeki mağdurlarımız şubemize gelmekte sıkıntı çekiyorlar. Biz de yardımlarımızı alıp buraya getirdik. Yorucu oluyor, fakat insanların mutlu olduğunu görünce tüm yorgunluklar bitiyor” dedi.
Dernek gönüllüsü Mehmet Genç ise, ‘Bize düşen ne ise yapmaya hazırız. Öte yandan çocuklarla yakından ilgilenen gönüllüler, dağıttıkları çikolatalarla ve oyuncaklı çocukları sevindirdi.
Fevzi Şahin de şunları söyledi: "Yıl içerisinde de bu tür yardımlar devam edecek. Yardım esnasında o kadar çok dua alıyoruz ki manevi olarak bu bizleri çok mutlu ediyor. Yardımsever katkılarının birlik ve beraberlik açısından çok önemli. Bizler aracı olduk, onların sevinci bizi de sevindirdi."

Yardımları alan ihtiyaç sahibi bazı aileler ise, bu tür yardım kampanyalarının devam etmesi gerektiğini söyledi. CİHAN

Yorumlar