Kimse Yok Mu Yozgat Temsilciği'ne Mehmet Bacanlı getirildi

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilciliği görevine Mehmet Bacanlı getirildi. İlde 2012 yılından bu yana yardım faaliyetlerini sürdüren Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilcisi Halil Ceylan görevini Mehmet Bacanlı’ya...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Yozgat Temsilciği'ne Mehmet Bacanlı getirildi

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilciliği görevine Mehmet Bacanlı getirildi. İlde 2012 yılından bu yana yardım faaliyetlerini sürdüren Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilcisi Halil Ceylan görevini Mehmet Bacanlı’ya devretti.

Halil Ceylan yaptığı açıklamada, bu güne kadar ihtiyaç sahibi ailelered Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile pek çok yardımda bulunduklarını söyledi. Ceylan, "Şimdi görevimizi yeni temsilcimiz olan Sayın Mehmet Bacanlı’ya devrettik. Kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilcisi Mehmet Bacanlı ise derneğin kurulduğu günden bu yana kimsesizlerin yardımına koştuğunu belirterek "Bu bir hizmet yarışıdır. Dün Halil bey bu bayrağı taşıyordu, şimdi ise bize düştü bu hizmet bayrağını taşımak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Bu güne kadar yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı Sayın Ceylan’a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar