Kimse Yok mu, Sivas'ta bin aileyi sevindirecek

'Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun' sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasını başlatan Kimse Yok mu Sivas Şubesi, bin adet yardım paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.Ramazan coşkusunu tüm Türkiye’de,...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu, Sivas'ta bin aileyi sevindirecek

'Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun' sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasını başlatan Kimse Yok mu Sivas Şubesi, bin adet yardım paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Ramazan coşkusunu tüm Türkiye’de, 5 kıtada 110 ülkede yaşatmak için hazırlıklarını tamamlayan Kimse Yok mu Derneği, Sivas’ta da bu yönde çalışmalarını yaptı. Kimse Yok mu, gönüllülerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası çerçevesinde Sivas’ta ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan bin adet Ramazan kolisinin dağıtımına başladı.

Kimse Yok mu Derneği Şube Başkanı Hakkı Nazlım, geçen yıllarda yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olan derneğin bu Ramazan'da da gönüllülerin desteği ile dünyanın dört bir yanındaki yetimlere Ramazan bereketi götüreceğini söyledi.

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyası ulaştırmayı hedefleyen Dernek, aynı zamanda sıcak yemek ikram ediyor, bayramlık yardımlarıyla da çocukları sevindiriyor. Hakkı Nazlım, Kimse Yok mu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak Ramazan bereketini paylaşmak isteyenlerin 5777'ye bir SMS göndererek 5 TL karşılığında bir kişiye iftar verebileceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar