Kimse Yok Mu Samsun'da ihtiyaç sahiplerine ‘Bayram’ ettiriyor

Samsun'da ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü yardımları, bayramda da devam ettiriyor. Dernek, 500 kişiye bayramlık kıyafet yardımı yaparak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.Türkiye'de...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Samsun'da ihtiyaç sahiplerine ‘Bayram’ ettiriyor

Samsun'da ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü yardımları, bayramda da devam ettiriyor. Dernek, 500 kişiye bayramlık kıyafet yardımı yaparak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Türkiye'de ve dünyanın 113 ülkesinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kimse Yok Mu, Samsun'da da ihtiyaç sahiplerini unutmuyor. İhtiyaç sahiplerinin bayramı bayram gibi yaşaması için Ramazan boyunca sıcak yemek ve gıda kolileri dağıtan dernek, bayram öncesi 500 kişiye kıyafet yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Samsun Şube Başkan Yardımcısı Şaban Terzi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve gıda kolisi dağıttıklarını belirterek, "Bayram öncesinde de tespit edilen 500 kişiye bayramlık kıyafet yardımında bulunuyoruz. Dernek binamızda açtığımız Baran İyilik Merkezi'ndeki tamamı sıfır olan ayakkabıdan gömleğe, tişörtten pantolona kadar ürünleri ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarıyla birlikte gelerek alıyor." dedi.

Amaçlarının, ihtiyaç sahibi insanların da bayramı bayram gibi yaşaması olduğunu söyleyen Şaban Terzi, "Tüm bunları da hayırseverlerimizin Kimse Yok Mu'ya verdiği desteklerle yapıyoruz. Derneğimize bağış yapan herkesten Allah razı olsun. Milletimizin bu paylaşma duygusu arttıkça inanıyoruz ki Samsun'da, Türkiye'de ve dünyada ihtiyaç sahibi kalmayacaktır." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar