Kimse Yok Mu ramazan öncesi erzak seferberliği başlattı

Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıtımına başladı. Gönüllülerin katılımıyla 40 araba aynı anda hareket ederek, şehir genelindeki 750 aileye...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu ramazan öncesi erzak seferberliği başlattı

Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıtımına başladı. Gönüllülerin katılımıyla 40 araba aynı anda hareket ederek, şehir genelindeki 750 aileye paket dağıttı. Derneğin ramazan boyunca hedefinin. 7 bin 500 aileye ulaşmak olduğu belirtildi.

Derneğin lojistik merkezinde, bugün hareketli saatler yaşandı. 40 gönüllü, arabalarıyla gelerek yardım paketlerini teslim alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yola çıktı. Hazırlanan listeler kapsamında, arabalara erzak paketleri yüklendi. Kimse Yok Mu Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Abdül Feyz, yaptığı açıklamada, "750 gıda paketini, Bursa genelinde 40–50 araçla dağıtıyoruz. Ramazan ayı sürecinde de bu hareketlilik devam edecek. Niyetimiz, Bursa genelinde 7 bin 500 aileye gıda paketi dağıtıp ramazanı refah içerisinde geçirmelerini sağlamak. Katılım ve halkın teveccühü olumlu yansımakta. Arkadaşlarımızın, ramazan boyunca bu yardımlara devam etmelerini kendilerinden rica ediyoruz. Pakette kuru gıda var. Ramazanda da şarküteri ürünleri verme niyetimiz var." şeklinde konuştu.

Dernek gönüllüsü Fatih Lenk de şunları kaydetti: "Kimse Yok Mu Derneği olarak ramazan kumanyası dağıtıyoruz. Allah'ın izniyle ihtiyaç sahibi ailelere, gönüllü insanların verdiği kumanyaları dağıtmaya çıktık. Arkadaşlar, esnaflar, ağabeylerle birlikte bugün ramazan kolisi dağıtmak için yollardayız. İnşallah Allah hayırlı etsin."

Gönüllüler. Yıldırım ilçesi Sina Dede Mahallesi’nde ikamet eden Gülşen Y.’ye de yardım paketi ulaştırdı. Büyük bir sevinç yaşayan Gülşen Y., "Allah kabul etsin, Allah çok versin.” dedi. Ayla F. de, "Allah kabul etsin. Hayırseverlere teşekkür ederim." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar