Kimse Yok mu, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Kimse Yok mu Derneği Kars Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. Sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin tespit ettiği yoksul ailelere, 18 kalem gıda maddesi...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Kimse Yok mu Derneği Kars Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. Sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin tespit ettiği yoksul ailelere, 18 kalem gıda maddesi kapılara kadar götürülerek imza karşılığı teslim edildi.

İhtiyaç sahiplerini sevindiren Kimse Yok mu Kars temsilcisi Vakkas Coşkun, şehir merkezinin yanı sıra köstebek yuvası yollara rağmen köylerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını söyledi. Coşkun, "İlk etapta gönüllülerimiz tarafından tespit edilen 1000 aileye gıda paketlerimizi ulaştırdık. Ramazan öncesi çalmış olduğumuz kapılar açılınca gözlerde bizi bekleyen ışığı gördük. Bizler hediyemizi verdik onlar dua oldular, 'iyi ki varsınız' dediler." şeklinde konuştu.

Gönüllülerden Muhammer Bülbül, Ramazan ayının birlik ve yardımlaşma ayı olması dolayısıyla toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığını ifade ederek, "Zenginle fakirin duygusal olarak buluştuğu, alan el ile veren elin birbirine kenetlendiği, Ramazan’da hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmanın mutluğunu yaşıyoruz." dedi.

Dernek gönüllülerinden Gönül Erleri Çalışanları Derneği üyesi Adnan İnik ise "Kardeşliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Kimse Yok mu, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yardım faaliyetleri yapıyor. Ramazan ayı, sevinçlerin daha derin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderildiği özel günler. İhtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtmaktan çok mutluyuz. Yüzlerce ailenin mutluluğuna şahit olduk. Emeği geçen herkese, Kars esnafına, halkına ve Kimse Yok mu Derneği’ne, gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar