Kimse Yok Mu Konya Şubesi, Ramazan’da 12 bin gıda paketi dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, “ Bu ramazan rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun” sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasını başlattı. Derneğin Konya Şubesi, Konya, Karaman Aksaray ve ilçelerinde 12 bin gıda paketi dağıtacak.Kimse...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Konya Şubesi, Ramazan’da 12 bin gıda paketi dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, “ Bu ramazan rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun” sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasını başlattı. Derneğin Konya Şubesi, Konya, Karaman Aksaray ve ilçelerinde 12 bin gıda paketi dağıtacak.

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, 2014 Ramazan ayı çalışmaları hakkında Selçuk Otel’de düzenlediği toplantıda basına bilgi verdi. Hasan Aşçı, “Bu Ramazan, rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun “ sloganıyla 2014 ramazan kampanyasını başlattıklarını dile getirdi. Kimse Yok Mu Derneği’nin binlerce gönüllüsü ile ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine yine ilk elden ulaştıracaklarını söyledi.

Derneğin Ramazan ayı boyunca yapacağı faaliyetler hakkında bilgi veren Aşçı, “Kimse Yok Mu bu yıl 5 kıtada 110 ülkede ve tüm Türkiye’de 400 bin ihtiyaç sahibine Ramazan kumanyası dağıtacak. Bunun yanı sıra 2 milyon 500 bin kişiye sıcak yemek ve başta yetim çocuklar olmak üzere 50 bin kişiye bayramlık hediye edecek. Her sene olduğu gibi bu senede Konya, Karaman, Aksaray ve ilçelerde ihtiyaç sahibi insanlara ramazan yardımlarını ulaştıracak.” dedi.

Hasan Aşçı, derneğin Konya Şubesi olarak 3 ilde 12 bin ihtiyaç sahibine ramazan gıda paketi ulaştırmayı hedeflediklerini aktardı. İhtiyaç paketlerin dağıtımına başladıklarını anlatan Aşçı, “Ayrıca Konya’da bin kişiye sıcak iftar yemeği dağıtmayı hedefliyoruz. Yemek yapma imkanına sahip olamayan mağdurlarımıza gönüllerimizin sefer taslarıyla her gün evlerine 4 çeşit yemek ulaştıracağız. Bunun yanı sıra, Ramazan Bayramı’nda çocuklarımızın da güzel bir bayram geçirmesi için çalışmalarımız olacak. Derneğimizin iyilik noktaları ve hayır marketlerinden çocuklara kıyafet, ayakkabı giydirmek suretiyle mutlu ve sevinçli bir bayram geçirmeleri için çalışacağız.”

5777’YE MESAJ ATARAK 5 TL’YE İFTAR VERİLEBİLİR

Kimse Yok Mu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ramazan bereketini paylaşmak isteyenler, 5777’ye bir SMS göndererek 5 TL karşılığında bir kişiye iftar verebilecek. Türkiye dışında 110 ülkede iftar vermek isteyenler ise 4 dolar karşılığında iftar verebiliyor. Ayrıca Kimse Yok Mu Konya Şubesi, Çarşı Şubesi ve açılacak olan stantlarda makbuz karşılığında bağış yapılabilecek.

CİHAN

Yorumlar