Kimse Yok Mu ile Canik Başarı’dan iyiliği anlatan program

Samsun'da Kimse Yok Mu ile Canik Başarı Üniversitesi, 'Dalga dalga iyilik' programı düzenleyerek seyircilere unutulmayacak bir gece geçirmelerini hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu ile Canik Başarı’dan iyiliği anlatan program

Samsun'da Kimse Yok Mu ile Canik Başarı Üniversitesi, 'Dalga dalga iyilik' programı düzenleyerek seyircilere unutulmayacak bir gece geçirmelerini hedefliyor. Reha Yeprem'in sunum ve anlatımıyla gerçekleşecek programın geliri, yetimler yararına kullanılacak.

    İhtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, Samsun'da Canik Başarı Üniversitesi’ndeki İsimsiz Yardımlaşma ve Dayanışma Öğrenci Kulübü öğrencileri ile birlikte 'Dalga Dalga İyilik' programı düzenleyecek. Kimse Yok Mu'nun yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerini anlatacağı programı ünlü sunucu Reha Yeprem gerçekleştirecek.

    Program öncesinde Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, öğretim görevlileri ve akademisyenler, Kimse Yok Mu Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, derneğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Kimse Yok Mu Samsun Şube Müdürü Cemil Başbay ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Cemil Başbay, "Yetimler yararına Türkiye genelinde 'Bir Şiir Bir Yetim' programı düzenleniyor. Bizde Samsun'da bunu hem şiir formatına hem de faaliyetlerimizi anlatacağımız duygulu bir geceye dönüştürmek istedik." dedi.

    Ünlü sunucu ve oyuncu Reha Yeprem'in sunum ve anlatımının olacağı gecenin kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Cemil Başbay, "Sadece Samsun'da değil, Türkiye'de değil, dünyanın 103 ülkesindeki yardım faaliyetlerini, oradaki hikayeleri, kara kıtanın kara bahtlı çocuklarının yaşam sevinçlerini anlatılacak. Bu konuyu Canik Başarı Üniversitesi yönetimine açtığımızda, bizi kırmayıp, ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler. İsimsiz Yardımlaşma ve Dayanışma Öğrenci Kulubü öğrencileri ve gönüllülerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde programın içeriğini ve davetiyelerinin dağıtımı için çalışıyoruz." diye konuştu.

    Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir de, Kimse Yok Mu gibi derneklerin insan hayatlarına etkisinin anlatılamayacak derecede büyük olduğunu belirterek "Son olarak kurbanda Adıyaman'a gittiğimizde, orada umutla bakan gözler gördük. Biz gitmesek belki kimse oradaki insanların kapısını çalmayacaktı. Yurt içinde ve yurt dışında Kimse Yok Mu çok güzel ve anlamlı faaliyetler yapıyor. İnşallah bu programda da bunları vakit yettiğince anlatacak, katılanlara güzel bir gece yaşatılacak diye ümit ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar