Kimse Yok Mu ihtiyaç sahipleri için yine yollara düştü

Kimse Yok Mu Derneği, Ardahan’da 500 aileye Ramazan kolisi dağıttı. Kimse Yok Mu Derneği'nin organizasyonuyla gönüllüler, hayırsever dernek yetkilileri Ardahan’da yüzlerce evin kapısını çaldı, oyuncak dağıtıp yardım kolisi dağıttı....

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu ihtiyaç sahipleri için yine yollara düştü

Kimse Yok Mu Derneği, Ardahan’da 500 aileye Ramazan kolisi dağıttı. Kimse Yok Mu Derneği'nin organizasyonuyla gönüllüler, hayırsever dernek yetkilileri Ardahan’da yüzlerce evin kapısını çaldı, oyuncak dağıtıp yardım kolisi dağıttı.

Ramazan ayında kendinden başkalarını da düşünen gönüllüler; köylerde ve ilçelerde de ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayında yanında olmak için yollara düşerek, son günlerde ihtiyac olan kardeşliği pekiştirdi. Daha önceden belirlenen adreslere ulaşan gönüllüler, ailelere kolilerin yanı sıra çocuklara da oyuncak hediye etti.

Ardahan Kimse Yok Mu Derneği Temsilcisi Muhsin Temizel, Doğu-Batı kardeşliğini pekiştirmek adına, insanlar arasında birlik ve beraberliği, kucaklaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, asıl amaçlarının yardım kolisi dağıtmak olmadığını kaydetti. Bu yıl gönüllü iş adamlarının birçok mağdur ülkeye gittiğini söyleyen Temizel, her yıl git gide katlanan bu hayır kervanında gönüllülerin yarış içindeymişçesine yine yollara düştüğünü anlattı.

Ardahan'da 500 aileye dağıtım gerçekleştirdiklerini bildiren Temizel, Ramazan ayında Ardahan’da bu yardımlarla büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Temizel," Bugün gerçekten de doğru bir iş yapmanın gururunu yaşıyorum. Yardıma muhtaç aileleri önceden tespit etmiştik. Sağolsun hayır yarışında yine el ele verdik. Mahalle muhtarlarımız bizlerden daha çok çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Başkanı Mustafa Akar ise gelen yardımları ve yardım yapanları hayırsever insanların gönül köprüsü oluşturduğuna dikkat çekti. Bu faaliyetlerle Doğu-Batı arasındaki kardeşlik bağlarının daha da güçlendiğinin altını çizen Kılıç, başta Damal ilçesi olmak üzere Posof, Göle, Çıldır ve Hanak’ta ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çaldıklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar