Kimse Yok Mu gönüllüleri, Ramazan öncesi ihtiyaç sahipleri için seferber oldu

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi gönüllüleri, ihtiyaç sahipleri için toplanan bin 500 gıda kolisinin Ramazan ayı öncesinde dağıtılması için seferber oldu. Samsun'da ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, her yıl olduğu gibi...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu gönüllüleri, Ramazan öncesi ihtiyaç sahipleri için seferber oldu

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi gönüllüleri, ihtiyaç sahipleri için toplanan bin 500 gıda kolisinin Ramazan ayı öncesinde dağıtılması için seferber oldu.

Samsun'da ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Genel Merkez, şube ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan bin 500 gıda kolisi gönüllüler tarafından Samsun, Sinop ve Amasya'nın merkez ve ilçelerinde dağıtımı başladı.

Sabah erken saatlerde arabalarıyla dernek binasında toplanan gönüllüler daha önceden tespiti yapılan ailelerin adreslerine götürülmek üzere isim isim ayrılan gıda kolilerini araçlara yükledi. Daha sonra konvoy halinde şehrin dört bir yanına dağılan ekipler kentin en ücra yerlerine giderek ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdı. Yaklaşık 30 araçtan oluşan yardım konvoyunda bulunan gönüllüler, listede yer alan adresleri köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp dağıttı. Ramazan ayına az bir süre kala yapılan yardımları alan aileler ise kendilerine Ramazan öncesi ilk gelen yardımlarda emeği geçen herkese gözyaşları içerisinde dua etti.

HAYIRSEVERLER DE DAĞITIMA KATILDI

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, gönüllüler ile yapılan dağıtım organizasyonun önemine dikkati çekerek, "Ramazan ayı öncesinde derneğimize Genel Merkez'imiz ve hayırseverlerin yardımıyla bağışlanan gıda kolilerini dağıtmak için bir araya geldik. Arabası olan arabasıyla geldi, olmayan da araçlara yerleştirilerek, dağıtıma katılmaları sağlandı. Burada sadece gönüllüler yok, hayırseverlerimiz de var. Onlarda bağışladıkları yardım kolilerini bizim tespit ettiğimiz ailelere kendi elleriyle teslim etti." dedi.

RAMAZAN’DA SICAK YEMEK

Başta Samsun olmak üzere, ilçeleriyle beraber Sinop ve Amasya ilerlide dahil bölgede bin 500 kolinin dağıtımının organize şekilde yapıldığını belirten Mustafa Baş, "Gıda kolisi haricinde Ramazan ayı boyunca ailelerin evlerine de sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Tüm hayırseverlere bu kervanda birlikte olmayı diliyoruz. Derneğimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar