Kimse Yok mu gönüllüleri iftar sofrasında buluştu

Kimse Yok mu Derneği Sivas Şubesi yönetimi, düzenlediği iftarda gönülleri ile bir araya geldi. Gönüllülerin buluştuğu iftar sofrası yoğun ilgi gördü. Kimse Yok mu gönüllüleri, yardım faaliyetlerinde bulunmaktan mutlu olduklarını dile...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu gönüllüleri iftar sofrasında buluştu

Kimse Yok mu Derneği Sivas Şubesi yönetimi, düzenlediği iftarda gönülleri ile bir araya geldi. Gönüllülerin buluştuğu iftar sofrası yoğun ilgi gördü. Kimse Yok mu gönüllüleri, yardım faaliyetlerinde bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

PO Cafe’de düzenlenen iftar programında konuşan Şube Başkanı Hakkı Nazlım, Ramazan ayının yardım faaliyetleri için bir fırsat olduğuna vurgu yaparak, "Yapılan işlerin tamamının bir anlam ifade ettiği şu günde inşallah yapılanların karşılığını Rabb'im kat kat verir. Ramazan bir fırsattır, senede bir sefer önünüze geliyor. Sanıyorum bu bilinçtesiniz ki buradasınız. Yaptığınız tüm işlerden ve yardım faaliyetlerine katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlı olan bu Ramazan’da inşallah nice yıllara birlikte erişmeyi diliyorum." şeklinde konuştu.

Kimse Yok mu gönüllüsü Umut Polat ise daha önce yapılan yardımların yerine gidip gitmediği ile ilgili tereddütler yaşadıklarını anlatarak, "Kimse Yok mu ile tanıştıktan, faaliyetlerine baktıktan sonra dedim ki işte burası. Yardım yapılacaksa, 1 lira da verilecekse burası. Çünkü gerçekten ihtiyaç sahibi aileler bulunuyor. Ben de yardım faaliyetlerine katıldım ve hiç görmediğim ailelere ulaştım." dedi.

Diğer gönüllüler de Kimse Yok mu ile yardım faaliyetlerinde bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, yardıma muhtaç insanlara el uzatmanın önemine değindi. Programda derneğin çalışmalarından oluşan faaliyetlerinin yer aldığı slaytın izlenmesinin ardından Kimse Yok mu Şube Müdürü Cuma Karaca da çalışmalarla ile ilgili bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar