Kimse Yok Mu Derneği Suruç’ta 105 aileye Ramazan paketi dağıttı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Kimse Yok Mu Derneği, fakir ve yardıma muhtaç 105 aileye Ramazan ayı öncesi gıda yardımı yaptı. Kimse Yok Mu Derneği, Şanlıurfa temsilcisi Fevzi Şahin, gönüllüler ile yapılan dağıtım organizasyonun önemine...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği Suruç’ta 105 aileye Ramazan paketi dağıttı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Kimse Yok Mu Derneği, fakir ve yardıma muhtaç 105 aileye Ramazan ayı öncesi gıda yardımı yaptı.

Kimse Yok Mu Derneği, Şanlıurfa temsilcisi Fevzi Şahin, gönüllüler ile yapılan dağıtım organizasyonun önemine dikkati çekerek, “Ramazan ayı öncesinde derneğimize genel merkezimiz ve hayırseverlerin yardımıyla bağışlanan gıda kolilerini dağıtmak için bir araya geldik.Yardımların, gerek Ramazan ayında gerekse Ramazan ayından sonra hız kesmeden devam edecek.’’ dedi.

(SURDER) Suruç Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Yağmurlu ise yaptıkları yardımları ihtiyaç zaruri olduğu zaman fakir ve yardıma muhtaç ailelerin kapısına kadar götürdüklerini vurgulayarak, ''Ayrıca, bu yardımların kapıya götürülmesi ilçeye bağlı çevre köyleri kapsamaktadır.'' şeklinde konuştu.

Yağmurlu, Şanlıurfa olarak yapılan ve yapılacak yardımlarda aynı hassasiyeti açlık ve yoksulluk çeken Afrika kıt'ası içinde gösterdiklerini belirterek, Kimse Yok Mu Derneği olarak başta Uganda olmak üzere Somali, Kenya ve Etiyopya için dernek yöneticileri ve hayırsever vatandaşlar olarak adeta bir yardım seferberliği ilan ettiklerini kaydetti.

CİHAN

Yorumlar